O nama

Preduzeće EPH FERO d.o.o. je specijalizovano za prodaju i servis alatnih mašina za obradu lima.

Kao ovlašćeni zastupnici za tržišta Srbije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske, možemo da ponudimo širok asortiman različitih tipova mašina za obradu lima sledećih renomiranih proizvođača:

  • Turske firme ERMAKSAN, koja proizvodi CNC hidrauličke apkant prese (prese za ugaono savijanje lima), fiber lasere za sečenje lima, mašine za sečenje lima plazmom, panč prese (prese za probijanje lima), giljotinske hidrauličke makaze za sečenje lima, mašine za ugaono isecanje lima, univerzalne mašine za isecanje i probijanje.
  • Belgijske firme LVD Company, koja proizvodi CNC hidrauličke apkant prese (prese za ugaono savijanje lima), CO2 i fiber lasere za sečenje lima, panč prese (prese za probijanje lima) i giljotinske hidrauličke makaze za sečenje lima.
  • Turske firme AKYAPAK, koja proizvodi mašine za kružno savijanje lima, mašine za kružno savijanje cevi i profila, mašine za sečenje lima plazmom i obradne centre za bušenje i odsecanje čeličnih profila.
  • Turske firme SAHINLER koja proizvodi hidrauličke prese, mašine za izradu ventilacionih kanala, mašine za kružno sečenje lima i različite ručne i motorne limarske mašine.
  • Turske firme SENTE MAKINA koja proizvodi mašine i linije izradu ventilacionih kanala (pravougaonih i spiro kanala)
  • Turske firme BEKA-MAK, koja proizvodi mašineske testere za sečenje metala
  • Italijanske firme ERCOLINA, koja proizvodi mašine za savijanje profila, mašine za savijanje cevi sa trnom i bez trna, prese za redukciju ili proširenje prečnika cevi, mašine i pribor za izradu ograda od kovanog gvožđa i kovačke peći.

Pored toga, prodajemo rezervne delove i vršimo usluge servisiranja mašina iz proizvodnog programa JELŠINGRAD.

Prodajemo i na stanju uvek imamo potrošne delove za PRECITEC PROCUTTER rezne glave za fiber lasere: dizne, keramičke prstenove i donja zaštitna stakla.